perjantai 24. lokakuuta 2014

Akita open show 19.10.2014

Akita open show tulikin nopeasti vastaan ja nopeasti se olikin ohi :D Kotiin vietiin paras pentu-titteli, ainoina osallistujina :'D Harmi kun ei ollut muita.

Juro käyttäyty suht hyvin, mutta ääntä riitti.. johtunee varmaan kun ei olla Danaa ja Sirua enempää muita koiria tavattu. hyvin kuitenkin Juro teki tuttavuutta mm. ihanan shiba/akita mix Harun kanssa :)

Tuomarina toimi Erika Häkkinen

Arvostelu oli seuraavanlainen :

"Ihastuttava nuori pentu,jolla erinomaiset mittasuhteet.Kaunis ilmeinen oikean mallinen pää. Pentumaiset hyvän asentoiset korvat. Hyvä niska, ikään nähden hyvä etuosa. Vahva luusto, hyvä alalinja. vielä hieman pehmeä ylälinja Hyvin kulmautuneet raajat. Hieman alhainen hännän kiinnitys. Hyvät käpälät. Liikkuu halutessaan hyvin. Vielä hieman epävakaat kintereet. Kaunis väritys. hyvä urajiro. oikeanlaatuinen turkki."

Juro seirsoi ihan hyvin nakkien avulla ja ravi meni kenguru loikilla, mutta eipä tämän ikäiseltä voikkaan mitään vielä odottaa :D Lähdin paikalle avoimin mielin ja tietenkin yllätyin positiivisesti kun tultiin kotiin palkintojen kera.

Oli kiva tavata akita ihmisiä ja päästä hieman tutustumaan tämän rodun meininkiin, kun kuitenkin niin vahvasti on taustalla tuo bulli.

Seuraavan kerran sitten olisiko ollut kaapelitehtaan pentunäyttelyyn helmikuussa? Onneksi on vielä aikaa vähän hioa tätä menoa ;)

katso kenguru loikkaa :D





Boooooriiiing :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti