perjantai 22. elokuuta 2014

Harjoitus tekee mestarin

Vai tekeekö?

Pentujen kanssa aina iskee epätoivo, kun ei voi edes sekuntia pysyä paikoillaan :D Harjoiteltiin Juron kanssa vähän seisomista ja samalla sisko otti kuvia. Pari onnistuikin ihan hyvin ja jopa vältyin naarmuilta.. kuolalta tosin en.

Ehkä näistä kuvista saa jotain selkoa, miltä pentu tällä hetkellä näyttää. Älkää vaan antako kuvien hämätä, nää saatin ihan sattumalta, ei se seiso vielä paikallaan ;D

Eilen käytiin Murren murkinassa, tosi hienosti Juro uskalsi tulla sisälle. Harmi ettei töissä ollut myyjä jolla on 8kk vanha valkoinen akita, ihan vartavasten otin Juron mukaan kun viimeksi niin pyysi. Sai kuitenkin kuvia Jurosta kun kolleegansa niitä halusi ottaa :)

Söpö pieni karvapallero joka osaa olla kunnon pikku piru! Jouduin illalla sataan otteeseen kieltää kuntopyörän polkimen jyrsimistä ja yöllä jopa nousta siirtämään koko kapistuksen portaiden alle ja laittaa esteen ettei mene jyrsimään sitä >:(

Kielletty on myös koskemasta pojan leluihin, mutta aina vaivihkaan sellaisen käy suuhunsa noukkimassa ja kun tajuaa että huomaan, juostaan korvat luimussa karkuun.

Täytyy vaan muistuttaa itseä, että kyllä se siitä, kyllä se Sirukin oppi, eventually :D



Häntäkin pysy kippuralla yay! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti