keskiviikko 27. elokuuta 2014

Juro 11 vko vanha

Oho 2 viikkoa on menny nopeesti! Juro siis tuli meille 9 vko ikäisenä. Tämä toinen viikko on mennyt ihan hyvin, naarmut käsissä on vähentynyt mutta näykkiminen jatkuu jonkin verran mm. vaatteissa roikkumisella >:/ murr pari reikää on housuissa..

Jonkin verran ollaan harjoiteltu seisomista ja hihnassa seuraamista (näyttelyä varten), vähän hyppii, mutta nätisti seuraa kunhan vaan on nami kädessä..

Juron syöminen oli pieni "ongelma", käytti suurimman ajan ruokailusta Sirun kupille pääsemiseen. Närppi vähän omaa ruokaa ja juoksi keittiöön kyttäämään Sirun ruokaa. Minä tietty perässä häätämään pois, mutta silti ei omasta kupista hävinny kun ehkä puolet kerrallaan. Kasvattaja sitten neuvoi meitä jättämään päivä ruoan pois ja nyt on aika hyvin uponnut oma ruoka ja vähentynyt Sirun kupin kyttääminen. Tänää aamulla tosin upposi vain puolet, saattaa toki johtua siitä että eilen saivat kongeissa pakastettua maksalaatikkoa ja iltaruoat päälle.

Omituisesti myös Juro pari yötä teki pissat jonnekkin ihan muualle kun paperille. Viime yönä sentään meni paperille kun siirsin paperit siihen minne viimeksi oli pissannut. Eilen päivällä ei yhtään pissaa sisälle jee! Yleensä ei ole kerinnyt napata pentua kainaloon kun on herännyt tms ja jo pissaa lattialle.

Samanlaista korvien katoamista on havaittavissa Jurolla kun Sirullakin. Juro osaa tulla luokse pyynnöstä, mutta joskus on kun ei olisi kuulevinaan. Sirullakin on 2 BAER testattua +/+ korvaa ja silti korvat kääntyy taajuudelle avaruus.

Nyt on Jurolla molemmat korvat pystyssä! Toinen on vielä aavistuksen lurppa, mutta eiköhän sekin asetu. Toivottavasti ei käy samaa kun Sirun kanssa, eli lurpahtaa kun hampaat vaihtuu.  Vaihtuis jo, sais näykkimisenkin loppumaan :P

Ulkoilu hihnassa ja ilman luonnistuu jo aika hyvin. Vapaana seuraa ja tulee luokse kutsuttaessa. Otan kyllä hihnaan jos joku tulee vastaan, kerran nimittäin paineli kauppakassi naisen perään (Noloa) :D

Ens viikolla rokotus, toivottavasti Jurolle ei tule lekuri kammoa, Siru pelkää ja se on rasittavaa raahata +25kg koiraa perässä.

Juro haluaisi vaan taluttaa Sirua :)

Hurrrrja vahtihaukku! Pihalla pyöri puutarha työntekijöitä ja Juro aloitti kauhean älämölön :D


Täällä on eilis iltainen paini video


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti